Voorwoord

Deze website is een digitale verzameling van werk uit het heden en het verleden van Marjantien. Tijdens mijn schoolloopbaan heb ik veel producten mogen opleveren, werkstukken mogen maken en bovenal veel schrijven, schrijven schrijven. Zo heb ik mijn oude vergeten passie voor schrijven weer terug gevonden. “Taal is zeg maar echt mijn ding” hoewel ik geen taalpurist ben, heb ik een hekel aan spelfouten. Ik maak ze uiteraard zelf ook, want schrijven is  nu eenmaal een creatieve bezigheid.

 

Naast schrijven hou ik van lezen (hoe kan het ook anders). Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn, zowel online als offline. Ik hou van Photoshop en Indesign maar ook van tekenen, knippen en plakken met papier. Daarnaast zoek ik graag de natuur op; bos, strand en duin met mijn man en dochtertje.

 

Ik heb een bijzondere interesse naar Gebarentaal. Een mooie expressieve taal waarin je zoveel meer kwijt kunt dan alleen in (gesproken) woorden.